2013-03-19 16:47:08• hírek • Kocsis Zoltán

Egy nap alatt kétszer kapták el a bolti szarkát

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Igen peches napja volt hétfőn annak a szatmárnémeti férfinek, akit 24 óra leforgása alatt kétszer kaptak rajta bolti lopáson - mindkétszer büntetőjogi eljárást indítottak ellene.

Március 18-án délelőtt a Károlyi úton lévő egyik bevásárlóközpont riasztotta a Szatmár Megyei Csendőrséget, mivel elkaptak egy bolti szarkát. Az 51 éves B. Vasile Ioan kabátja alá rejtve szerette volna kicsempészni az üzletből az élelmiszerekből álló portékát. A bejárati ajtó érzékelőit azonban nem tudta megtéveszteni, amelyek azonnal működésbe léptek, a biztonsági személyzet pedig elfogta a tolvajt.

A helyszínre érkező csendőrök megállapították az ellopott termékek értékét, amely 45,12 lej, majd jegyzőkönyvbe vették az esetet, hogy a férfi ellen büntetőjogi eljárást indíthasson a Szatmár Megyei Bíróság mellett működő Ügyészség.

Ugyanaznap délután újabb riasztást kaptak a csendőrök: a Grivitei utcán egy férfi próbált meg élelmiszert lopni egy üzletből. A hatóság emberei aztán alaposan meglepődtek, mikor kiderült: a bolti szarka nem más, mint aki délelőtt egyszer már lebukott.

A csendőrök ismételten jegyzőkönyvbe vették az estet, B. Vasile Ioan pedig elmondhatja magáról, hogy egy nap két büntetőjogi eljárást is „kiérdemelt".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: